Du gamla du fria / Björnar

Det var tipset jag fick när jag var ute och red idag. Jag red till Hårga och Winston var så himla pigg och enkel att rida. Han var dock tittig på underlaget som var nytt men tvärnitade aldrig, bara försökte. Vi galoppade massor! Högergalopp tog han hur enkelt som helst och även jag börjar hitta rytmen där, skoj!
Winston fick fläta i manen idag!
 
När vi kom till timmerstugan i full högergalopp så satt kvinnan ute på bron med hunden som vanligt. Mannen kom också ut precis och han frågade om jag verkligen vågade rida däråt. Han syftade på Landavägen, ditåt jag var påväg. Jag sa ja vadå då?! Då berättar dom att det så sent som igår klockan halv nio på kvällen varit en björnmamma med två små björnungar där. Attsiken, jag som börjat känna mig lite bekväm där. En mamma med ungar är ingentign jag vill stöta på.
 
Mannens tips var att sjunga "Du gamla du fria" jättehögt haha.. så himla gullig! Jag red ner för backen till huset och vände sedan och red galopp upp igen. Sen hem. Winston var riktigt duktig och jag skötte mig också riktigt bra idag med allt från pill med fingrarna till sträcka på mig. Vi red åkern båda gångerna idag, gick bra men jag är lite stel som en pinne.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0