Fartigt

Vi red ut med Lina och Dansa idag. Dansa var väldigt pigg, hon kunde inte ens stå stilla hemma på gården utan struttade iväg utan oss. Winston jag jag red första hela tiden idag, eller ja utom 4 meter förbi en hög med gummimattor som låg vid järnvägsbygget, då gick Dansa sakta men säkert först en bit. Fattar inte vad som hänt med Winston, jag måste ha förstört honom. Bron var i alla fall inget problem idag så det var ju skönt.
 
Vi travade och galopperade mest hela tiden idag och Winston blev riktigt svettig men inte seg och trött. Dansa var som en raket i rumpan på oss och Winston tjurade lite och lyssnade inte på skänkeln så bra som han kan. När han väl gjorde det kom vi nån meter före Dansa och då drog han på som attans haha.. Himla svårt att få till en jämn stabil fart en dag som denna. Tycker dock att han lyssnade hyffsat bra med tanke på omständigheterna.
 
Det är så jäkla roligt!! Tänk att jag och Lina kan ut och rida på våra fina hästar typ hur som helst nu! Det är så fruktansvärt roligt, speciellt att galoppera! Idag frågade jag Lina snällt om vi kunde galoppera sista svängen hem vid tåget. Hennes svar var Mjaa sakta då(Dansa var som sagt lite på hugget). Vi tog galoppfattning i svängen och Winston tog höger och jag tyckte att det gick sakta, höll honom precis över hastigheten då han bryter av. Lina sa dock att vi hade raceat på haha.. undra vad hon skulle säga om vi hade gasat lite, som vi gör när vi är ensamma. Winston älskar det, det går så mycket lättare för honom då det går fortare för det är ju inte lika svårt/jobbigt. Men det är bra att vi får arbeta lite också och inte bara skojja runt. Underbar ridtur idag, för mig innebär det svårigheter som vi klarar av, bra känsla oss emellan och lite kuligheter!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0