Life

Idag började morgonen med en sömnig Hanna som verkligen ville ligga kvar i sängen. Men eftersom jag hade jobb på schemat så kvicknade jag till efter en stund. Arbetsdagen var kort och jag slutade redan halv två. Innan jag slutade åt jag lunch som bestod av köttfärssås och tzatsiki, så jäkla gott!
 
Åkte hem och läste på om jobbet jag ska göra imorgon. Hade Talang på i bakrunden och det är ju faktiskt riktigt bra. Rolig och intressant jury och det finns ju folk till allt.
 
Hängde med Lina till stallet. Hade tänkt vilodag för Winston men eftersom jag ska jobba imorgon så ändrade vi så att vi skulle rida idag istället. Dansa skulle dock gå i paddocken så jag red Winston barbacka dit som sällskap och satt sen på en stol medan de motionerade. Så Winston fick typ vila. Innan var vi till Bronzac och donade innan Lina red och jag gick med. 3.2 kilometer i minst 6 km i timmen. Jag håller på med en utmaning igen 20 km i veckan, nu är jag på 9.2 km.
 
Efter stallet fick jag lyxmiddag hos Lina, det är så jävla gott med tacos!! Eller jag åt köttfärs, salsa, cremefraiche, rödlök, isbergssallad och tre sånna starka gröna. Undviker kolhydrater väldigt mycket igen, denna gång med En dag i taget metoden haha.. Sen promenerade jag hem i värmen och nu är jag nyduschad men känner mig lika ofräsch igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0