Lugn ridtur

Winston står under observation just nu för jag upplever att han är lite knackig i benen. Troligtvis är han lite ömfotad för att skorna är tunnare än vad han brukar ha på sommaren. Om det är så får vi veta på tisdag då han ska skos. Innan dess ska han vila imorgon och gå skrittrunda med Lina och Dansa på måndag.
 
Idag red jag ut ensam med Winston till Hårga. Vi skrittade mycket och stannade och pratade i säkert en kvart av de 40 minutrarna vi var ute. Travade där det inte var nerför eller storväg. Men vi red hela vägen, inkl storvägen och en gång över diket. Han kändes som sagt lite skruttig i benen men i traven gick han fint och stabilt. Provade även mina nya tyglar och jag älskar dom. Får superbra grepp även utan handskar och de känns toppen!
 
 
Innan Lillstallet var vi till Bronzac och sen åt vi tacos hos Linas mamma och Anders. Var riktigt ruggit och kallt väder men när Lina var ute och red var det sol så då satt jag och Baltazar på bron och mös en stund. Han börjar bli riktigt pigg nu igen min lilla kämpe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0