Ridtur

Jag vet inte vad jag tycker om dagens ridtur. Jag kände att det var härligt och jag var nöjd och glad. Men nu när jag tänker tillbaka så känner jag att vi var inte så jävla bra alltså. Jag fick ont i ljumsken så det blev svårt med högerskänkeln. Winston gjorde lite som han ville och hoppade i luften i galoppen flera gånger. Det känns som att han har överskottsenergi. Men det var inga problem direkt det var bara ganska okontrollerat från min sida. Jag lät honom springa lite som han ville faktiskt. Och det var härligt!!
 
När vi vände så blev han riktigt sur. Han ville knappt gå framåt utan bromsade sig verkligen framåt. Detta är helt olikt honom som gärna vill gå fortare hem än bort. Sen så var han ganska knepig hela vägen hem. Han ville gå förbi Noa vilket han inte brukar vilja alls. Sen drog han på ibland och ibland skrumpna han ihop och knappt gick framåt. Om han inte gick först då gick han fint! Jag vet inte vad som hände men han visade väl sitt humör för dagen som var upp och ner. Han var dock väldigt lättriden med skänklarna och höll inte alls på att skygga och fjanta sig utan det var bara farten som var av eller på.
 
När vi kom till Peter och Frida fick hästarna morötter och sen bytte vi ryttare en bit då de red till grannarna på middag. Winston var supersnäll som vanligt!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0