Ännu en ridtur

Åhh fy fan vad jobbigt det är att ha haft en halt häst. Man sitter liksom lite så på nålar och bara väntar på att han ska halta till och att det ska vara kört igen. Även om jag såklart inte vill känna så så är det lätt att göra det. Winston var inte alls lika pigg idag. Nöjd och glad med att få komma ut var han absolut men inte trippig eller stirrig på otäcka saker som inte finns.
 
Åhh jag vill bara att han ska vara fit for fajt så vi kan rejsa runt i galopp igen. Jag saknar våra vanliga ridturer även om jag är jätte glad att jag ens får skritta på honom nu. Vi bort till ladugården och sen en sväng till Karosseriet idag. Winston blev rädd för en gräsklippare men skötte sig super bra hela ridturen. Eller ja han vrångade sig lite här och där men jag tror att det beror på att jag är så himlans försiktig nu fr jag tycker nog lite synd om honom :P. För så fort jag sa till honom så traskade han på igen så han ville nog bara testa om jag var med eller inte.
 
Han är för övrigt en riktig sate i stallet för tillfället. Dunkar med hovarna och smiter ut ur boxen så fort jag vänder ryggen till. Jäkla häst. Så nu är det uppfostring och noll tolerans på allt en stund.




 

Kommentarer
Postat av: Lina

En skymt av snyggingschabraket! Kanske du behöver en fodervärd ;) HAHAHAHA

Svar: Haha du får vara extra matte till alla mina schabrak! Allt mitt är nästan ditt :P
Hanna

2014-09-09 @ 23:36:07
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0