Håranalys

Jag har skickat in mitt hår på en håranalys. Den vanliga sjukvården har inte mitt förtroende. Jag äter inga mediciner och jag tar inte vaccin. Jag har heller turligt nog inte blitt allvarligt sjuk så jag har behövt välja sida, alternativ medicin eller läkemedelsverkets metoder.
 
Det de hittade var att min mage inte tar upp näringsämnena som de ska, levern har lite för mycket gifter och så har jag fel på cirkulationen i nedre delen kroppen. Sen sa de att jag var orolig och stressad vilket har satt sig på min mage. Dessa fel visar sig som olika symptom på mig. Kalla fötter, ont i nedredelen av kroppen, kramper, ont i ländryggen, ont i axlar, ont i nacke, krasslig i halsen, trött, orkeslös utan orsak och sen lite fler symptom som stämmer men som jag inte vill skriva om.
 
Jag äter nu tre olika ämnen för att bli fri från dessa problem och jag tror faktiskt att de kommer hjälpa. Ämnena är olika tillskott som min kropp saknar och därför har inte alla funktioner i min kropp fungerat helt fullt ut. Jag kommer må lite dåligt under den här tiden för det gör man tydligen då man rensar ut skit. Jag ser det här lite som en upprensning av mig kropp. Utöver så rensar jag bort oro o stress i mitt liv. Jag försöker ta beslut fortare utan att grubbla 100 gånger utan kanske bara 10. Ekonomin är en stor oro för mig så även där har jag tagit vissa beslut och det känns som en tyngd har lyfts från mig. Jag ska inte boka upp hela veckorna och alla kvällar framöver. Jag ska komma ihåg att njuta ännu mera av stunderna!

En håranalys går till så att man skickar in 20-30 hårstrån. Jag klippte bak på huvudet själv så jag fick ju typ 100 strån. Sen skickar man in dessa med post och får ett resultat. De rekommenderar och skickar ut de ämnen du behöver om du vill. Om ca 1.5 månad ska jag göra en ny analys för att se om mina värden blitt bättre. Ska bli väldigt spännande. Man kan även göra detta på sin hund, katt och häst.


 

Kommentarer
Postat av: Tina

Jätteintressant!
Vart skickar man analysen och vad kostar det? :)

Svar: Det kostar 820 kronor för människa. Jag gjorde den på http://www.homeopathuset.se/har-mananalyser
Hanna

2015-04-27 @ 15:56:04
URL: http://tinatjejen.blogg.se
Postat av: Tina

Det ska jag kolla på :)

Svar: Gör det! Jag har mått pyton av medicinerna i några dagar men börjar nu känna mig skönt fräsch och pigg i kroppen! Äntligen :)
Hanna

2015-04-27 @ 22:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0