Yes

Sorry att mitt lunchinlägg inte kommer förrän nu, typ middagstid. Jag har fått så himla mycket gjort idag! Älskar att börja dagen i stallet för då har jag så mycket glad energi resten av dagen. Nu är jag klar med massa måsten och kan njuta fullt ut i några dagar igen.
 
Till maten. Jag äter grymt bra nu och det innebär att jag lagar en eller två rätter och sen äter jag det varje gång jag är hungrig. Jag äter inte alltid frukost, lunch och middag. Vissa dagar äter jag 6 gånger på en dag och vissa dagar 2 gånger. Men jag brukar ha som mål minst 2 gånger och sen har jag för tillfället ingen övre gräns utan låter mig äta när jag känner mig hungrig. Jag känner att jag på grund av att jag tränar lite mer än vanligt är i behov av att äta lite oftare. Laxen nedan var min mat en hel dag, så även om jag äter många gånger så behöver det inte vara mängder utan det kan vara ett ägg eller 10 tuggor lax med skagenröra och sen samma sak 4 timmar senare. Den andra tallriken åt jag vid 15 en dag och sen åt jag inte förrän vid 11 dagen efter så det mättade ju kroppen otroligt bra. 
 
Jag känner att jag mår som bäst då jag inte äter så mycket grönsaker faktiskt. Det lockar nog mitt sockertroll och gör mitt sug, i längden, ohållbart. Så jag tänker att jag kör på detta så länge jag känner att jag inte blir påverkad på något dåligt vis.
 
 
Lax med skagenröra - Bacon och ägg

Till vikten. Det är väl därför jag gör det här ändå? Jo det är faktiskt det men vikten står stilla just nu. Det känns jävligt. Jag vet att den gör så när jag tränar lite mer men just nu har jag ju lite press på mig. Så jag vet inte riktigt hur detta kommer bli framöver, jag hoppas det släpper. Det är ju så att jag äter mer kalorier eftersom jag tränar och annars lätt blir lite snurrig då förbränningen är på topp men jag känner också att jag blir starkare och mina armar har blitt mindre flebbiga! Jag ska inte glömma de positiva delarna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag hoppas du har en superbra måndag! :D kram

2015-04-13 @ 16:25:14
URL: http://linnsees.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0