Oh happy day

Idag fick vi sällskap till stallet av Johanna och Liv. Jag hade bestämt mig för att rida till badet och ge Winston tid att ta sig ner i vattnet en gång för alla. Har inte lyckats på hela tiden han vart hos mig. Jag har även haft en "dröm" om att kunna rida honom i enbart repgrimma så jag var lite taggad på att prova det idag när vi ändå hade sällskap. Antingen repgrimma och sadel eller barbacka och träns.
 
Det blev repgrimma och sadel. I repgrimman hade jag långa repet och så satte jag fast reptyglarna i "nosgrimman". Jag gick efter storvägen och hoppade upp efter Kallebacken. Winston är helt underbar i repgrimma. Han är lyhörd, lydig och nyfiken. Vi skrittade och ibland så travade vi ikapp Johanna som gick med vagnen. Vid Berget kom en stor traktor så jag valde att hoppa av och gå en stund igen. Vid Blåvita huset hoppade jag upp och red sedan hela vägen till Badet. Vi gick även före för att kolla hur han gillade det. Han blev lite segare men tog allt med ro och brydde sig inte om varken gräsklippare, bilar med släp eller skällande hundar. Han känns annorlunda i repgrimma det är helt klart. Just idag känns det som att repgrimma kommer att vara ett självklart alternativ till våra lite längre långsamma turer och som till badet. Han lyssnar bättre på den än på hacket och hacket känner jag mig riktigt trygg med. Med tyglarna på nosgrimman känns repgrimman som ett ännu säkrare alternativ. Jag älskar att jag vågade prova!
 
Väl vid badet hoppade jag av och gick runt lite grann så att han skulle följa mig utan att tänka så som vi gör när vi tränar från marken hemma och sen gick jag i vattnet och INOM en minut gick han efter mig och sen ville han inte gå upp. Haha han skvätte med mulen och plaskade med frambenen och verkade verkligen tycka att det var härligt! Det var så himla roligt att se honom och så lugn!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du bör dock höja repgrimman annars ligger den och trycker på fel ställe, och sen bor du ju tänkte på att repgrimma är väldigt skarpt.

Svar: Repgrimman sitter där jag vill ha den på dessa bilder. Hur tycker du att den ska sitta? Är det på någon av dessa bilder du tycker att jag inte tänker på att repgrimmor är skarpa?
Hanna

2015-08-23 @ 18:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0