Nära att stå på näsan

Winston var pigg redan från start idag! Kul men också lite läskigt. Han travade iväg redan då vi stod på gården och väntade på Lina och Dansa. Det är så himla underligt att han har förändrats så mycket! Men det är såklart mest bara härligt!
 
Vi red ända ut på E idag och höll igång mycket då vi hade två spralliga hästar under oss. Winston har det senaste varit alldeles mjuk och aldrig stark i munnen. Jag blir så imponerad och det är ju så mycket roligare och enklare att rida då. Sen är han ju pigg så han går fram av sig själv i ALLA gångarter mer eller mindre. Till och med galoppen höll han igång idag utan konstant påtryckning. Han var även väldigt duktig på att minska och öka galoppen idag. Traven gick sådär si och så haha.. Lina påminde oss några gånger om att vi sprang lite för fort. Men va skjutton någon svaghet måste vi ju visa ibland ;).
 
Jo just det vid nya tåget så tvärnitar W(från galopp) och hoppar åt höger så jag satt lite löst. Lina ser bara min rumpa och ropar Hanna sitt kvar!! haha.. Jag tyckte inte det kändes så farligt eller alltså jag tappade inte stigbyglar eller ja det kändes inte så hemskt som det kanske var. Men jag tackar för Winstons något grova hals för det var där jag landade istället för i snön. Efter detta var han lite på tårna men skötte sig!
 
Sista sträckan hem frågar Lina trav? och sen lägger hon snabbt till eller galopp? och jag tar självklart galopp! Alltså jag älskar att galoppera! Men ibland är W lite väl taggad just där och jag helt slut så då blir det inte så bra. Idag hamnade vi lite långt efter så jag fick välja, trava ikapp snabbt(eftersom dom redan var iväg i galopp) eller ta galoppen i svängen(det var blankis och jag är liiite nojjig för att halka omkull). Jag valde lite snabbt, ta galopp i svängen och han tar HÖGER!! Som han inte gjort riktigt på typ en vecka! Helt prickfritt och inte racerracer utan helt kontrollerat och jag kunde gasa och ta tillbaka! Vilken häst va?!
 
Jag har fått en ny reflex av Lina! Rosa och fin!
 
Winston är nästan alltid såhär sömnig och trött inne i stallet innan alla ridturer oavsätt hur han sedan kommer vara på ridturen. Står liksom och sover.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0