Stress i stallet

 
Skulle skynda oss ikväll istallet och jag kom hem tjugo över nio. Hade tänkt vara hemma till halv åtta typ men vi fastnade en stund i ridhuset på vägen hem. Lika bra var det för annars skulle jag nog bara somnat i soffan.
 
Jag red W en sväng. Skyndade mig iväg och så när jag är vid Annikas hus så inser jag att jag har glömt att ta på reflexer. Jag hade reflexjacka och en stark pannlampa men om jag nu ska ramla av så är det såklart en gång jag glömt reflexer på hästen. Så vi travade hem och satte på det och följde sen med Lina och Dansa på deras promenad istället. Vi skulle rida rätt fartigt idag men jag blev bara stressad och näe det blev bara fel. W var dock piggelin och väldigt otittig motför de senaste kvällsturerna vi vart ute på. Kanske vara det för att vi var ut en runda själva först så att han inte behövde varna Dansa för att spöken i buskarna eller så har han helt enkelt vant sig. Så himla skönt och jag älskar att sitta på den här hästen! Traven var det goo i och galoppen skulle nog vart helt underbar.
 
Använde mig av en ny pad som jag fick hem idag. Kändes som att den passade perfekt och att den gav det resultat jag hoppades. Den dämpar dunsar, fördelar vikten över ryggen och den kommer längre upp från manken vilket var min största förhoppning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0