Vikten - 1kg

Jag har snöat in på den igen så jag väger mig konstant. Har tänkt att jag ska skriva ett inlägg för varje kilo jag går ner men jag missade - 1kg(är nu nästan nere 2 kilo men jag vill ha med 1 kgs inlägget också :P). Så här kommer det. Jag skrev ju ett inlägg den 8 januari och planen är ju att gå ner 10 kilo till min födelsedag den 23 april. Jag känner mig nöjd om jag håller mig till den kost jag ska äta nu. All träning är bonus. Viktminskning ger mycket motivation och det behöver jag. Men om vikten inte minskar så uppstår en sviktande motivation istället. Min tanke är att jag inte ska ha några problem att åtminstonde gå ner dessa 10 kilo så vågen får hänga med fram tills dess.
 
Just nu äter jag väldigt mycket precis som jag alltid gör i början av en ny period. Problemen blir ju när jag drar ner på maten på grund av att jag vill gå ner i vikt snabbare och då istället äter någonting annat efter ett tag och så är jag tillbaka på ruta ett igen. Så jag ska verkligen försöka äta 3 gånger per dag och äta mycket ägg och cocosfett.
 
Så första kilot är borta och det innebär 18 kvar. Det känns just nu kanonbra! Jag reflekterar över om min hjärna försöker lura mig åt något håll och är snabb med att få tillbaka fokus på det jag vill. Just nu går det relativt lätt. Får se hur nästa kilos minskning kommer kännas.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0