Vikten - 2kg

Det rullar på, det är nog så jag mest kan beskriva detta kilo. Även om jag räknar 19 kilo från 8 januari så kan jag ärligt säga att jag vägde lika mycket i söndags den 18 januari. Så minus 2 kilo sedan dess. En vecka. Det är relativt lite för att vara "första" veckan men det är ändå 2 kilo mindre. Så 17 kilogram kvar till 23 april. Har tränat ett Fitcamp pass och ridit och inget mer.
 
Jag är taggad och känner mig lugn i kroppen trots att jag nu är på den 5-6 strikta dagen. Det är nu det brukar spricka. Jag försöker hålla fokus och försöker äta innan jag blir hungrig. MSMen gör att jag känner mig lite förkyld i magen och det liknas lite med hunger så det är en risk. Men att ha ondare i kroppen anser jag vara en större risk så jag fortsätter for now. MSM är ett naturmedel som jag äter för att minska värk i kroppen, mest handleden.
 
 
Snart kommer mina bröst börja tunna ur igen. Det är en dålig bieffekt av viktnedgång. Men det är ändå så värt det. Jag var på stan häromdagen och letade en ny klänning. Provade en i storlek XL och fick knappt på mig den, alltså den var slimslimad. Expediten sa att kläderna var något små i storleken. Men jag vet inte när jag provade ett klädesplagg i XL sist och inte kunde ha det. MOTIVATION!!
 
Ja det var en samanfattning av - 2kg tiden.

Kommentarer
Postat av: Bitta

Heja dig Hanna! :) Du kommer att fixa dom där kilorna lätt som en plätt! :)

Svar: Du tror det ;). Hoppas!
Hanna

2015-01-25 @ 19:35:09
Postat av: Lina

jag längtar ihjäl mig tills jag har gått ner tillräckligt mycket i vikt för att mina bröst ska vara pyttesmå..

Svar: Dom blir ju tyvärr inte pyttesmå utan mer hängiga och tomma :P
Hanna

2015-01-25 @ 20:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0