Bra känsla

Jag har fått en bra känsla nu. Känns som att den där jäkeln som funnits bland oss och strött ut olycka förlänge har pyst iväg. Allting är ju fortfarande inte bra men jag väntar inte på nya hemskheter. Känns befriande. Tänker inte ens säga "peppar peppar ta i trä".
 
Hade en lugn förmiddag med lite shopping och sen åkte jag och Baltazar till stallet. Där byggde vi hage till Winston, han får gå i liten hage tills jag vet om hoven kommer hålla. Fast idag släppte jag ut honom med de andra så han har fått vara på stora många timmar. De andra var väldigt lugna idag och stod och sov mest hela tiden. Winston gick mest för sig själv eller med Lukas och åt och åt och åt. När jag åkte hem stoppade jag in honom i minihagen och han verkade ganska nöjd ändå. 
 
Vi har haft lite pysseldag i stallet. Linas morfar har snickrat nytt golv utanför stallet med hjälp av Linas hamrande. Lina och jag har målat sadelkammaren vit, eller ja första vändan iaf. Lina hade gjort förarbetet och sopat väggar och pillat bort små flagor. Sen tvättade jag Winstons sele med sopa. Ska smörja in den med massor med olja så att den blir smidig och fin. Synd att den är så förjäkla tung. Skulle vilja ha en lättare variant som är smidig att få på ensam och så.
 
Nu har jag kommit hem och duschat men är ändå vitprickig. Katja ska handla lite åt mig så jag kan äta Makrill på Fröbröd och jordgubbar med grädde om jag orkar. Sen ska vi nog ut och titta lite på folk och snickerisnacka om livet. Känner mig rätt pepp på livet! Fast jag har dålig koll på vad jag verkligen vill om tio år fortfarande.
 
Annika hade vart snäll och byggt en hage som han stod i fram tills jag kom till stallet.


Den nya hagen som jag fixade idag.


Winston på rast i deras vanliga hage.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0