En ledig dag

Nu kör vi igång med en jobbperiod igen. Känns som att jag hunnit landa och kommit in i jobblunken. Jag har gjort allt jag har velat dessa lediga dagar så nu känns det liksom helt okej att jobba några dygn igen. Det enda tråkiga skulle väl vara att jag inte får rida varje dag haha.. Men jag får ju rida varannan, vilket jag är otroligt glad och tacksam för!

 
Idag flyttade vi hästarna till betet. Winston red jag dit medans de andra åkte transport. Hästarna som går i hagen bredvid blev helt galna när vi gick förbi. Men resten av ridturen var helt ljuvlig! Det känns mycket lugnare på den här sidan av järnvägen fast det är grusvägar(det kan komma bilar närsom), det är liksom så tyst och lugnt på något sätt. Var himla roligt att vi fick rida där med Lina och Dansa en gång. Har ju bara ridit där ensam tidigare och då är det ju lite väl läskigt kan jag tycka. Vi red genom skogen till Bergesvägen och sen upp till Sörfly och över Österberget tillbaka till hagen.
 
När jag kom hem så skulle jag städa och ha en kväll hemma. Men så skulle jag till mamma och pappa med Baltazar någon gång så istället för en hemmakväll ringde jag dom och sa åt dom att vara klar för avfärd om 30 minuter. Jag hade planerat att de skulle få en middag på Trollharen som födelsedagspresenter och då passade det bra idag. Jag plockade upp dom och så åkte vi, de listade dock ut vart vi skulle innan vi var framme men det är ju inte sådär jättemycket som ligger där ute i skogen så det var ju inte så konstigt haha.. Vi åt massor av goda fiskar och skaldjur! Mums!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack Hanna för den goda maten och den bästa presenten!!!

2015-07-17 @ 08:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0