Blöta blev vi

När jag kom till stallet regnade det rikligt och alla hästar utom Lukas stod inne i krypinet. Det är så himla skönt att de har det där krypinet när vädret är lite halvkasst. Nu när Nosan är borta så får ju alla plats om de vill också. Jag tog in Winston och släppte ut de andra på stora betet.
 
Winston var geggig från öron till hovar. Drog av vattnet och tog sedan longerlinan och gick ut på gården. Tog 10 varv vänster och 10 varv höger i trav. Han är himla duktig nu och har bra med energi. Sen gick vi till Trekanten och travade några varv åt båda hållen. I vänster valde han galopprace flera gånger. Hoppade och studsade med bakbenen. Men gick fram hela tiden och gjorde inga tvärvändningar så jag är mer än nöjd.
 
Efter det gick vi och åt lite gräs innan vi gick tillbaka in i stallet och skrapade av vatten och lite mer lera. Baltazar stannade i stallet hela tiden, ibland kom han till dörren och kollade på oss men han ville inte vara ute i regnet med oss alls haha.. Släppte ut W och åkte hemåt igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0