Nöjd med livet

Just nu får jag in precis allt jag vill i mitt liv. Jag har orken att hinna med precis allting och det är himla skönt. Jag vet att jag snart kommer ha sämre energi ett tag för det blir så när jag gör mycket saker. Så denna vecka har jag planerat att ta det lugnt. Det viktiga är att hitta någon lugn stund mest varje dag. Som inför denna vecka har jag plockat ordning, sorterat, bokat tvätttid och bockat av mycket till Schools out med Tjejjouren. Därför kan jag denna vecka slippa se allt stök här hemma(iaf någon dag), få allting rentvättat och fulla garderober, ha ganska mycket obokad tid och va lite spontan.
 
Idag har det gått i ett fast på ett bra sätt, ingen stress utan bara lagom. Började med fotboll i Edsbyn då Nils spelade 2 matcher, så himla duktiga. Han gjorde 3 mål i första matchen!! andra hann jag inte se klart då jag bestämde mig för att åka till Storstallet och kolla på när Lina hopptränade med Dansa. Dock så hade de ställt in träningen på grund av för blöt paddock, men då var jag redan i Kilafors.

Styrde då mot Lillstallet och tog in den stora och den lilla eftersom Dansa var borta. Lukas fick vänta i stallet medans jag och W tog en tur till renarna och tillbaka. Han var ruskigt pigg och ville gärna jobba, så himla synd att jag är så dålig på att rida bra men vi gjorde vårt bästa. De håller på att gräva ner en elledning så det var som att gå i ett spökhus med Winston. Vid en grävskopa där det låg massa kablar gick vi fram och tillbaka 3 gånger innan han någolunda kunde gå och inte spatsera eller sväva fram. Men ingen tvärnit eller ivägdragning i galopp så det var ju skönt. Bytte gångart ofta och han var så duktig. På hemvägen fick vi vänta lite precis vid renarna för sen tänkte jag ta galopp hela vägen upp vid blåvitahuset för att det kom två och gick. Jag fick då en ide att vända om och ta galopp uppför backen vid renarna igen eftersom vi hade tid över, trodde aldrig att det skulle gå egentligen eftersom han brukar bli sur om han får vända bortåt igen men näe han tar galopp från typ skritt och en så fin, lugn och härlig galopp dessutom!! Sen gick vi ner och gosade lite med tjejerna innan den lite spralliga hästen själv fattade galopp och därför fick sakta av igen och sen brassade vi uppför hela backen! Bytte till höger ovanför huset och sen avslutade vi lite studsigt när vi kom till grävområdet igen. Travade igenom och tog galopp vid infarten till Berget igen. En glad och lycklig häst som gnäggade sig igenom typ hela ridturen!

Efter det var det Lukas tur. Han såg ut som en lerklump så efter en lång stund av borstning var han redo för en tömkörningstur. Lite tjurig och ovan men till slut gick det framåt haha.. Sen fick båda hästarna gå ut och så även Dansa som hade kommit hem från sitt äventyr!

Efter det var jag till Linda och pratade om livet och alla gamla vänner och ovänner haha.. vi håller på och planerar en återträff från Granbergsskolan nämligen. Kommer bli sjukt spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0