Två dagars ridning

Jo nu är vi på G med ridningen igen. Har bytt koppjärn till "normal" och sadeln ligger som ett smäck. Ska dock fortfarande köpa en pad men kör med min vanliga pad i några dagar till. Winston är lite knackig i början i traven men mjuknar ganska snabbt.
 
Igår red vi med Lina och Dansa en bit på Landavägen. Jag mådde allmänt dåligt och bara väntade på att en björn ska komma hoppandes över vägen. Det är inte värt det så mycket oro i kroppen så jag har bestämt mig för att inte rida där något mer. Winston var av och på och hoppade rakt ner i ett dike vid Peter och Fridas gamla hus. Han gjorde vad man sa åt honom på skarpen att göra på bortåtvägen. Hemåt gick han på bättre. Vi skrittade mest och travade någon kortare sträcka. Dansa skötte sig superbra!! Så impad av att hon kan vara så cool trots att hon vilat i mer än en vecka.
 
 
Idag red vi runt Gräsvägen. Jag gillar den rundan mer och mer. Den känns så lagom då man ska ta det lite lugnare och eftersom det bara är en liten bit asfalt precis i början och i slutet. Båda hästarna var mer avslappnade och vi red både bakom framför och bredvid Dansa och Lina. Jag älskar att rida bredvid så att man kan tjitteritjatta om allt och inget. Dansa är så himla fin när hon rids! Jag blir så avundsjuk på att det ser så lätt ut när Lina rider motför vad det känns att rida för mig på Winston. Men det är tur vi har dom i närheten så att vi kan lära oss och öva iaf. Vi skrittade mest, travade 2-3 kortare sträckor och tog en galopp uppför en backe. Winston piggnar liksom till på slutet och går som bäst då som vanligt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0