Söndag

Vi har haft finbesök i stallet den senaste veckan. Linda är hemma på semester och eftersom jag inte gör typ nått annat än att är i stallet så hänger hon med oss där. Väldigt kul med fler härliga människor i stallet!
 
Idag när vi kom till stallet så red Lina Dansa medans jag målade i stallet. Sen kom Linda och Lina kom tillbaka och vi gav oss iväg med Ratata ut på en skrittur. Jag har ont i rumpan eller nedre delena av ryggen sedan jag flög av igår så det blev en kort skrittning på åkern bredvid stallet. Helt sjukt att det kan göra så ont i vissa lägen. Ratata var hur cool som helst idag. Gick bara och lullade på. Ingen stress eller gnäggningar eller stissigheter. Han kanske kände att jag hade ont. Det gick bra nån meter sen behövde jag böja mig framåt för att lätta på ondheten(ni ser det på vissa av korten haha). Men jag ville mest upp i sadeln och kolla så att jag inte blitt rädd eller tyckte att det var obehagligt. Det tyckte jag inte. Hemåt då han började traska på fortare så gjorde det mycket ondare i ryggen så då hoppade jag av och det gjorde asont så sen stapplade jag hem. Fy tusan, hoppas jag är bättre imorgon!
 
Sen gick vi till Winston och Lukas och jag red Winston och Hedvig körde Lukas med Linas hjälp. Winston var seg och ville bara gå nära människorna hela tiden. Inte världens roligaste häst när det är människor på marken. Rumpan gjorde inte alls lika ont när jag satt på honom underligt nog. Det gjorde ont men inte jätteont. Jag försökte trava och det gick inte. Blir så himla glad varje dag han är ohalt! Linda fick rida sista biten hem!
 
Winston har en lös sko också, gaaah!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0