Internet lös

Fy tusan vilken slarvmaja jag kan vara. Idag när jag stressat mig igenom skolan och stannat kvar alldeles för länge så åkte jag hem och ut med Baltazar och sen ut på jobb. När jag kom hem så började jag göra en Power Point presentation och skulle leta bilder mm på internet. Men tror ni jag hade något? Nepp!

Jag skulle skicka allt arbete till de andra i mitt projekt men det gick ju inte. Fan vad van man är att allt funkar. Så då tänkte jag , äsh jag sätter mig och skriver ett arg inlägg på bloggen så jag blir glad igen. Men för att blogga behövs ju som sagt också internet. Skit skit skit. Jag ringer ett internet bolag men dom kunde inte fixa ett jota efter att jag suttit i kö i 27 minuter, va fan har dom öppet överhuvudtaget då för?

Så hade jag iaf gjort klart presentationen och pratade i telefon med Anne i min klass. Då råkar jag av någon sjuk anledning klicka på krysset och klicka NEJ på spara frågan. Allt försvann och det var bara att börja om. Så nu efter dubbeljobb, surhet och lite skällande så sitter jag i bilen på MAX markeringen och mailar haha.. Jag kommer svara på era blogg/LCHF mail så fort jag får internet, jag lovar!

M jag rekommenderar min blogg som den bästa källan för jag har samlat ihop det jag tycker är vettig information om LCHF dieten! Kul att du har hittat hit! Du kan se mer om LCHF under kategorier..här och här finns massa recept!

Nu ska jag iväg på annat.. God natt, vi ses imorgon!

Kommentarer
Postat av: Linda C

SÄG att jag vann Januari tävlingen Hanna - säg det!!! ;)

2011-02-01 @ 21:51:58
URL: http://livetihallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0