Friiiday

Morgonen blev inte helt som jag tänkte ändå. Blev sen från jobbet så när jag kom till stallet bestämde jag mig för att borsta igenom alla hästarna istället för att ta ut Visa. Så sagt och gjort. Mycket hår blev det. Sen på med alla täcken för jag tänkte att det var kallt(minus 18 grader då). Dansa var jävlig och skulle bita i täcket. Hon står liksom helt stilla med benen men böjer hela sig för att komma åt och bitas. Så ut med alla djuren. Sen mockade jag snabbt som fan, hann inte Lukas box, blev ändå 7 minuter sen.
 
Kom till Storstallet tjugo över tio och där var hästarna fortfarande inne vilket jag inte hade räknat med. Så jag fyllde maten först. Sen borstade jag Bronzac, Tage och Elis. Tjugo i elva kom hon som släpper ut hästarna så då fick Elis täcke och alla fick gå ut. Mockade till Tage och Elis, tog en timme med spån och hö och sånt.
 
Satte mig i bilen och då var det bara minus 6 grader så då läre jag ju ta av hästarna täckena i Lillstallet så jag svängde in där och drog av Dansa, Noa och Lukas täckena, Visa vägrade komma nära och jag hade ingen lust att springa runt i hagen med Dansa hack i häl och jag hade inte tid att vänta så hon fick behålla sitt täcke.
 
Klockan 12:11 var jag på gymmet. Ganska bra gjort för att vara mig. Tror jag åkte hemifrån vid strax innan nio. Så alla hästar(nästan utom Lukas) mockade och borstade och matfixade på tre timmar.
Nu sitter jag i soffan och käkar Kycklingfile och ostpaj med beasås eftersom Sofia har blitt sjuk så det blev ingen lunchdejt. Nu önskar jag att jag hade en stol på min balkong så jag kunde sitta och sola men det har jag ju ikke. Köpa kanske?!
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Jösses!
Blir svettig bara av att läsa :p
Du är verkligen effektiv och träning har du fått massor idag :)

Svar: Jepp, det blev lite stressigt men jag hann allting utan att stressa allt för mycket ;)!
Hanna

2013-03-15 @ 20:01:58
Postat av: Johanna H

Går inte hästarna ut förrän tjugo i ELVA????

Svar: Nope inte idag iaf. Har inte tänkt på det. "Våra" hästar i Lillstallet går ju ut vid 8. Men jag tror de i Storstallet går ut vid 10 i vanliga fall:).
Hanna

2013-03-15 @ 22:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0